Soorten LED-tuinverlichting

LED-tuinverlichting is absoluut de beste manier om je tuindecoratie te verbeteren. Deze tuinverlichting zijn zeer goedkoop, goedkoop en milieuvriendelijk. U kunt LED-buitenverlichting voor een lagere prijs krijgen dan u zou betalen voor een standaard tuinlicht. LED-tuinverlichting biedt een laag energieverbruik en duurt maximaal tien jaar zonder te worden vervangen.

Soorten LED-tuinverlichting

Goedkope, milieuvriendelijke, aantrekkelijke uitstraling: dit soort buitenlandschap verlichting produceert licht met hoge lumen-uitgang. Dit soort tuinverlichting maakt gebruik van low-energy led-lampen, dus je zult op je elektrische rekening besparen. LED-lampen zijn specifiek ontworpen om tot tien jaar mee te gaan, dus ze zullen niet verschijnen in uiterlijk evenals gloeilampen.

Padverlichting:

als het gaat om het verbeteren van je landschap, slaat niets een prachtig verlicht pad. LED-padverlichting is het meest geschikt voor loopbruggen, bloembedden of andere landschapsontwerpen die een pad met directionele lichten vereisen. Het licht uitgestraald door dit soort buitenverlichting is bijna twee keer sterker dan wat wordt uitgezonden door gloeilampen. LED Outdoor Lighting is ideaal voor gebruik op loopbruggen, routes, opritten en bomen.

Accentverlichting:

Naast het verstrekken van algemene verlichting, wordt LED-tuinverlichting in verschillende vormen aan het maken van specifieke objecten of gebieden. Spotlichten zijn het beste voor het markeren van speciale functies zoals boomstammen of bloemen. Verspreid lichten kunnen het best worden gebruikt om het hele gazon of de tuin te verlichten. Als u een zachte, subtiele gloed wilt maken, wilt u misschien Moonlighting LED-gloeilampen kiezen.

DownLighting:

Misschien is het meest populaire type buitenverlichting de downlight. Deze lichten creëren een sfeer van duisternis en zijn dus perfect om grote gebieden buiten te verlichten. Hoewel ze het best binnenshuis kunnen worden gebruikt, kunt u ze ook ook buiten gebruiken. Als je een magische sfeer wilt creëren waar je gasten kunnen voelen dat ze het einde van de wereld hebben bereikt, moet je overwegen om je buitenshuis te accentueren met downlighting outdoor tuinverlichting.

Water Tuinverlichting:

Misschien is het belangrijkste aspect van outdoor landschapsverlichting het effect op water. Aangezien de meest voorkomende gebruikers van outdoor-landschapsverlichting huiseigenaren zijn die tuinen of landschappen onderhouden, bespreken we in het bijzonder de tuinverlichting die wordt gebruikt om licht op deze gebieden te schijnen. Over het algemeen denken we aan uplights bij het praten over tuinverlichting. In werkelijkheid zijn er echter twee soorten lichten: gloeilamp en LED. LED-tuinverlichting, vanwege het kleine formaat, biedt een meer intieme ambiance en is vooral geschikt voor watertuin.

Padverlichting:

padverlichting is een van de meest effectieve middelen voor het verlichten van buitenruimtes zoals loopbruggen en opritten. Ze bieden verlichting op verschillende niveaus die gebruikers naar specifieke gebieden of op specifieke bestemmingen leiden. Eén probleem met padverlichtingsontwerp is dat de effectiviteit ervan kan worden aangetast door een slechte zichtbaarheid van de gebieden die het verlicht. LED-verlichting kan, aan de andere kant, zelfs in het donker zichtbaar zijn.

Spike Lighting:

Eindelijk zullen we praten over spike-verlichting. Deze lichten zijn niet als typische buitenverlichting-armaturen omdat ze geen directe lichtstraal bieden, maar eerder een spijker van licht dat op de punt van de lamp schiet. Het gebruik van dit type licht kan helpen specifieke architecturale kenmerken te benadrukken, zoals kolommen, stappen of tuinlitten terwijl ze nog steeds algemene verlichting bieden.

Laagspanningsverlichting:

een andere populaire buitenverlichting optie is laagspanningsverlichting. Deze laagspanningslichten, bij gebruik in combinatie met landschapsverlichting, kunnen een zeer elegante en mooie sfeer creëren. Ze moeten echter zorgvuldig worden gebruikt omdat ze erg helder zijn en sterk ultraviolet (UV) licht uitzenden dat huidirritatie of slechter kan veroorzaken. Bovendien gebruiken ze een veel kleinere footprint dan hun gloeibare tegenhangers, ze zijn draagbaar en komen ze in een aantal verschillende maten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Bij het vergelijken van lage spanning Led inbouwspots voor de tuin tot hun gloeibare tegenhangers, is een van de grootste verschillen in termen van helderheid. Terwijl een LED-lamp slechts half zo helder is als een grappige gloeilamp met een vergelijkbare grootte, kunnen ze nog steeds een breder pad fleuren of een hele werf of landschap vullen met intens licht. Het grootste vergelijkingsverschil bevindt zich in het lichtniveau dat ze geven in vergelijking met andere opties.

Er zijn veel verschillende soorten LED-tuinverlichting om te overwegen. Zorg er bij het kiezen van uw verlichting of u begrijpt hoe de afzonderlijke apparaten en armaturen werken om de ruimte te verlichten die u hebt verlicht. Inzicht in hoe ze werken, helpen u de juiste keuze te maken als het gaat om kleur en helderheid. Vergeet niet dat er opties zijn voor al deze verschillende typen, dus je moet je niet beperkt voelen met wat je wilt verlichten. Je zou geen probleem moeten hebben om iets te vinden om je tuin, patio, zwembad, bubbelbad of wat je nodig hebt verlicht te verlichten!